Chorizo glazurat

de Satisfyyourcravings in Jamie Oliver, 27 Noi 2015 | 2852 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 grame chiorzo
  • 2 catei usturoi
  • 2 linguri otet de vin rosu
  • 1 lngura miere
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chorizo glazurat:

Se taie chorizo in bucati de 2 cm.

Se prajesc in putin ulei de masline pana devin aurii.

Se preseaza cu podul palmei cei doi catei de usturoi si se adauga in tigaie. 

Se scurge cea mai mare parte din grasimea din tigaie, se adauga otetul si mierea si se reduce pana devine o glazura lipicoasa, care imbraca bucatile de chorizo, avand grija sa nu se arda.

Se serveste imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chorizo glazurat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

ieri la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Yorkshire Puddings