Ciocanele de curcan cu legume la tava

de Panacris in Curcan, 22 Feb 2012 | 5658 vizualizari

 

Rapid, usor si sanatos!

 

INGREDIENTE

  • ciocanele de curcan 8 bucati
  • legume congelate (brocoli, conopida, morcovi, ciuperci) 500 g.
  • sare iodata
  • ulei de masline
  • piper proaspat macinat
  • boia de ardei dulce 
  • curry
  • rozmarin
  • vin alb demisec 250 ml.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de curcan cu legume la tava:

Din ulei, sare. piper, boia, curry si rozmarin se face o pasta omogena. Copanelele de curcan se spala, apoi se cresteaza si se ung cu pasta obtinuta. Se aseaza intr-o tava termorezistenta si se coc la foc potrivit ptr cca. 30 de minute, neacoperit. Se mai intorc din cand in cand si se ung cu sosul lasat. Cand sunt aproape gata se adauga legumele congelate si vinul si se mai lasa cca. 15 minute la cuptor. Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de curcan cu legume la tava" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

lia maria 1

23.02.2012, 10:02

si foarte gustos

Bya Ralu 1

23.02.2012, 10:07

papa bun

Rocsi 1

23.02.2012, 11:03

foarte bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de curcan cu legume, la slow cooker Crock-Pot