Ciocanele de pui cu sos de rosii, usturoi si mamaliguta

de ralu_ca in Pui, 22 Mar 2014 | 18947 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 ciocanele pui
  • 2 linguri ulei masline
  • 1 pahar vin
  • 1 borcan "rosii la borcan"
  • 1 capatana usturoi
  • oregano
  • boia, sare, amestec pui
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de pui cu sos de rosii, usturoi si mamaliguta:

Pulpele le-am crestat, le-am presarat cu amestecul de pui si le-am pus intr-o cratita cu ulei incins si le-am fript bine pe ambele parti. Am adaugat vinul si rosiile din borcan, amestecand foarte bine. Le-am lasat sa fiarbe pana ce sosul scade la jumatate. Adaug usturoi, putina boia, sare, piper, si oregano. Le-am rasturnat usor intr-o tava si am introdus la cuptor si am lasat pana ce se formeaza o crusta deasupra. 

Am servit alaturi de mamaliguta !
Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui cu sos de rosii, usturoi si mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pui rustic cu cartofi , la vas roman