Ciorba alba de pui

de MyFancyCake in Ciorbe, 30 Ian 2012 | 5082 vizualizari

 

Aceasta ciorba de pui este mai putin obisnuita si nu am intalnit-o prea des pana acum. Reteta o am de la bunica mea si este mai mult o supa de pui acrita cu bors. Este foarte buna si va sfatuiesc sa o incercati.

 

INGREDIENTE

  • pui dupa placere (aripioare, pulpe, spate sau ce va place voua),
  • zarzavat de supa: 3 morcovi, 1 patrunjel, 1 pastarnac, 1 ceapa, 3-4 felii de telina, 
  • 1 legatura de leustean,
  • sare,
  • 1/2 lingurita de zahar,
  • 1 cana de bors,
  • taietei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba alba de pui:

Curatam zarzavatul si il punem la fiert impreuna cu cateva fire de leustean. Cand legumele sunt fierte pe jumatate adaugam puiul si sarea. Cand sunt fierte legumele si carnea strecuram supa. 

In supa obtinuta punem carnea si cateva bucati de morcov (daca va plac), borsul si o punem din nou pe foc. Daca va place mai acrisoara puteti sa mai adaugati bors. Nu uitati sa adaugati si o jumatate de lingurita de zahar. Aceasta va sublinia mai bine aroma borsului.

Dam un clocot, apoi adaugam taietei si mai lasam la fiert 2-3 minute.

Stingem focul si punem restul de leustean tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba alba de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]