Ciorba cu carne de vitel si legume

de divainbucatarie in Ciorbe, 16 Feb 2011 | 6535 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de vitel
  • 3 morcovi mari
  • 1 radacina telina – de marime medie
  • 1 pastarnac
  • 1 patrunjel
  • 1 gogosar
  • 1 mana fasole pastai
  • 2- 3 buchetele de conopida
  • 1 dovlecel
  • 1 ceapa alba
  • 1 catel usturoi
  • patrunjel verde
  • leustean
  • sare
  • piper
  • 1 l bors
  • 1 ceasca suc de rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu carne de vitel si legume:

Carnea o curatam si o taiem cubulete. Taiem toate legumele cuburi, cu exceptia cepei si conopidei. Fierbem borsul si apoi il strecuram. Separat fierbem carnea in apa cu sare, avand grija sa luam spuma de ori este nevoie. Cand este aproape fiarta adaugam legumele in ordinea in care au nevoie de mai mult timp de fierbere: morcovi, patrunjel, telina, pastarnac, fasole pastai, ceapa, usturoi, iar peste 5 minute punem si dovlecelul, conopida, cartofii. Cand observam ca s-au fiert cartofii adaugam sosul de rosii, leusteanul, patrunjelul, sare, piper, bors. Mai fierbem 5-10 minute.

Servim fierbinte cu patrunjel verde si smantana. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu carne de vitel si legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

ieri la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu os afumat