Ciorbă cu perişoare

de diaconta in Ciorbe, 7 Dec 2011 | 3869 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr carne de porc
  • 100 gr orez
  • O ceapa mica
  • Un ou
  • Boia de ardei
  • Morcovi
  • Patrunjel radacina
  • Gulie
  • Telina radacina
  • Sare,piper
  • ulei
  • Patrunjel verde,marar si leustean
  • Smantana pentru servit(la noi e obligatorie)
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbă cu perişoare:

Curatam zarzavaturile si le taiem cuburi sau rondele.Le calim in putin ulei,punem putina boia de ardei,adaugam apa si lasam sa fiarba.Punem si putina sare in apa.

Intre timp pregatim perisoarele. Tocam carnea.Spalam orezul si-l scurgem de apa.Ceapa o curatam si o taiem marunt.

Intr-o craticioara punem putin ulei si calim ceapa,apoi adaugam carnea si o mai lasam sa se prajeasca si ea putin.Condimentam,luam cratita de pe foc si adaugam orezul si oul batut.Omogenizam bine compozitia.

Cand zarzavatul este fiert de jumatate,formam perisoare din amestecul de carne.Nu trebuie  sa fie prea mari,deoarece orezul se va „umfla”.Punem si perisoarele sa fiarba.Cand sunt fierte si perisoarele,adaugam verdeata si oprim focul.

Servim cu multa smantana , ardei iute si foarte multa ….pofta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă cu perişoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

gaby_gabytza 1

08.12.2011, 14:32

krinakrina 1

29.12.2011, 19:24

salivez...este ciorba noastra preferata, nu ne saturam niciodata de ea...buuuuuna

diaconta 1

29.12.2011, 19:29

Krina si noua ne place mult,de altfel cam orice ciorba cu mult zarzavat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare din piept de pui