Ciorba cu perisoare din carne de pui

de Panacris in Ciorbe, 22 Iul 2012 | 4924 vizualizari

 

O ciorbita usoare de vara!

 

INGREDIENTE

  • ceapa galbena 1 bucata,
  • ardei grasi portocalii 2 bucati,
  • morcovi 3 bucati,
  • gulie 1 bucata,
  • pastarnac 1 bucata mica,
  • telina 1 bucata mica,
  • varza alba dulce 1/2 bucata,
  • rosii 3 bucati,
  • sare iodata, piper poaspat macinat, boia de ardei dulce,
  • carne de pui tocata 200 g.,
  • ou 1 bucata,
  • orez 50 g.,
  • faina alba de grau 2 linguri,
  • leustean verde 2 fire,
  • patrunjel 5 fire.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu perisoare din carne de pui:

Ceapa se curata, se toaca marunt si se pune la dinstiut in putin ulei si apa. Cand a devenit translucida, se adauga ardeii curatati si taiati marunt. Intre timp se curata celelalte zarzavaturi si se dau pe razatoarea mare. Apoi se adauga la amestecul de ceapa si ardei. Ciorbita se asezoneaza de sare, piper si boia, se completeaza cu apa si se lasa la fiert, la foc mediu, cca. 30 de minute neacoperit. Intre timp carnea se amesteca cu oul, orezul, putina faina, un praf de sare si piper, si se pun cu lingura. cand ciorba e aproape gata, se adauga rosiile taiate marunt, patrunjelul si telina. Dupa gustul fiecaruia se serveste cu smantana sau ardei iute. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu perisoare din carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]