Ciorba cu varza de Bruxelles

de Valclaudia in Ciorbe, 7 Sep 2013 | 19075 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-4 l de apa
  • 500 gr. varza de Bruxelles
  • 10 cm dintr-un praz
  • 1 gogosar rosu
  • 1 ardei galben
  • 1/2 buc. radacina de telina
  • 3 linguri de ulei
  • sare si piper dupa gust
  • cca 300 gr rosii cherry
  • 2 morcovi mari
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 1 foaie de dafin
  • busuioc si rozmarin uscat
  • 1 manunchi frunze de patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu varza de Bruxelles:

Curatam si spalam legumele.

Taiem telina cubulete, o calim in ulei impreuna cu gogosarul, prazul si ardeiul taiate bucati. Adaugam verzele de Bruxelles, le calim cca 5 minute, adaugam sare si piper dupa gust.

Morcovii se taie fasii lungi cu ajutorul curatatorului de legume. Se adauga in oala peste celelalte legume, completam cu cantitatea necesara de apa (cca 3-4l), adaugam foaia de dafin, rosiile cherry impartite in 4 si lasam oala la foc mic pana fierb toate legumele.

La final adaugam pasta de rosii, busuiocul uscat si rozmarinul, mai lasam sa dea cateva clocote si stingem focul.

Presaram patrunjelul verde tocat si gata ciorba!

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu varza de Bruxelles" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciorbă de porc dreasă cu zdrențe din ou