Ciorba de ardei umpluti cu carne de curcan

de aalliinnaa07 in Supe/Ciorbe, 12 Mai 2013 | 4444 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 25 de ardei mici grasi

Pentru umplutura:

  • 1 kg carne tocata de curcan
  • 8 linguri orez
  • 1 ou
  • sare si piper

Pentru ciorba:

  • 3 L apa
  • 2 morcovi
  • 1/2 pastranac
  • 1 radacina patrunjel
  • 4 linguri ulei
  • 2 linguri faina
  • 1/2 L bulion
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de ardei umpluti cu carne de curcan:

Intr-un castron punem carnea tocata, orezul, oul, sare si piper dupa gust, amestecam toate ingredientele pana obtinem un amesteca omogen.

Spalam ardeii si indepartam semintele din ei si ii umplem cu compozitia obtinuta.

Intr-o oala punem uleiul, lasam se se incinga si adaugam faina pe care o lasam sa se rumeneasca putin, apoi agaugam bulionul si 3 L apa.

Legumele le curatam de coaja si le spalam. Adaugam in ciorba ardeii si legumele intregi.Lasam sa fiarba totul la foc mediu.

Cand este gata ciorba se scot legumele.(daca doriti se pot taia marunt in ciorba)

 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de ardei umpluti cu carne de curcan" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

simona72 1

12.05.2013, 15:43

Eu am mincat si este tare bunaa!!!

Dea_Dea 1

12.05.2013, 16:01

N-am mai mancat demult !! Imi plac!!

diana_k 1

12.05.2013, 16:33

am auzit de ciorba asta, cred ca e foarte buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

pe 05.09 la 15:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav cu zeama de varza si mamaliga