Ciorba de "bureti"

de Andra_Constantinescu in Ciorbe, 7 Iun 2015 | 12878 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-4 l apa;
  • o ceapa;
  • un ardei rosu;
  • o bucata de slanina de porc;
  • o jumatate de ficat de porc;
  • o jumatate de bosog de porc;
  • o jumatate de inima de porc;
  • o bucata de pulpa de porc;
  • o lingurita de sare;
  • 3-4 linguri de rosii pregatite pentru iarna;
  • o jumatate de lingurita de cimbru uscat;
  • o legatura de leustean.
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de "bureti":

Carnea se spala si se pune la fiert intreaga, cu o lingurita de sare. Dupa ce se fierbe pe jumatate, se scoate, se scurge si se lasa putin la racit.

In apa in care a fiert carnea, se pun ceapa si ardeiul la fiert, spalate si taiate marut.

Carnea se taie cubulete si se adauga peste legume. Cand s-a fiert complet, se adauga 3-4 linguri de rosii pregatite pentru iarna, cimbrul si leusteanul spalat si tocat. Se potriveste ciorba de sare si se mai lasa cateva minute la fiert, dupa care se ia de pe foc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de "bureti"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare