Ciorba de cartofi cu afumatura

de Panacris in Ciorbe, 14 Mar 2012 | 5750 vizualizari

 

Inca mai merge ciorba de cartofi cu afumatura savuroasa!

 

INGREDIENTE

  • carne afumata
  • cartofi rosii
  • ceapa galbena
  • morcovi
  • ardei gras rosu
  • ulei de masline
  • apa sare iodata
  • boia de ardei dulce
  • piper proaspat macinat 
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu afumatura:

Carnea afumata se spala bine, se taie in bucati potrivite si se pune la fiert in apa rece cca. 30 de minute la foc potrivit, neacoperit. Intre timp se curata ceapa, se taie marunt si se pune la calit in putin ulei si apa. Se adauga la ceapa, morcovii, cartofii  si ardeii curatati si tocati in cubulete, lasandu/se la fiert cca. 5 minute. Se adauga la amestecul de legume, carnea fiarta se asezoneaza de sare. boia si piper, se completeaza cu cca. 2 litri de apa si se lasa la fiet la foc potrvit cca. 35 de i minute, neacoperit. Se serveste fierbinte cu smantana si verdeata proaspata tocata marunt.

TIPS-URI

1

cantitatea ingredientelor se stabileste in functie de fiecare familie

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]