Ciorba de conopida cu carne de porc

de katty in Ciorbe, 12 Sep 2017 | 7031 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr pulpa de porc taiata cubulete
  • 1 conopida medie
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper negru macinat
  • zeama de varza dupa gust
  • 1 ou ptr dres
  • patrunjel verde ptr decor
  • 300 gr bulion
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de conopida cu carne de porc:

Incingem uleiul intr-o oala si punem cubuletele de carne de porc spalate si scurse bine. Amestecam pana se albesc pe toate partile, apoi adaugam  morcovul curatat si ras pe razatoarea mare si ceapa curatata si tocata fin. Amestecam ocazional pana legumele se inmoaie usor, apoi adaugam apa cat sa le acopere si fierbem la foc mic 15  minute. Adaugam conopida  rupta buchetele, fiebem 10 minute si adaugam bulionul.

Fierbem separat zeama de varza si o adaugam in ciorba. Potrivim de sare si piper. Daca este nevoie, completam cu apa. Batem bine oul si adaugam cate putina zeama fierbinte peste el (2-3 polonice). Turnam amestecul in oala, amestecand. Servim ciorba fierbinte decorata cu patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de conopida cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca