Ciorba de dovlecei

de JulyCris in Mancaruri de post, 30 Mai 2014 | 4695 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 dovlecei
  • 2 cepe
  • o telina mica
  • 1 morcov
  • 2 cartofi mici
  • 1 cutie rosii in bulion
  • delikat
  • patrunjel,marar
  • ulei
  • o mana fidea
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de dovlecei:

Intr-o oala punem uleiul. Ceapa si morcovul,spalate si taiate marunt le punem peste ulei si le calim putin. Dovleceii si cartofii spalati si curatati ii taiem cuburi si-i punem peste ceapa si morcov. Telina curatata o dam in 2 sau 4 si-o punem in oala(dupa ce a fiert,eu am scos-o). Umplem oala cu apa si lasam la fiert aproximativ 20 de minute. Rosiile le tocam marunt si le adaugam in oala. Punem si delikat sau sare dupa gust si lasam sa fiarba in continuare. Cand legumele sunt fierte,adaugam fideaua si mai lasam 10 minute. Oprim focul si adaugam marar sau patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecel pane de post