Ciorba de fasole boabe

de T I M E A in Ciorbe, 18 Mar 2012 | 3944 vizualizari

 

Din copilarie am considerat-o cea mai buna ciorba!

 

INGREDIENTE

  •  un bol fasole boabe
  • 400 gr kaizer afumat
  • 4 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 ceapa 
  • un ardei
  • sare, piper
  • tarhon
  • 2 linguri otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole boabe:

 

Spalam boabele de fasole si le lasam in apa de seara pana dimineata.

A doua zi incepem prin a pune fasolea singura la fiert.

Separat intr-un vas de 4-5 l punem apa la fiert. Cand fierbe apa adaugam zarzavaturile taiate si kaizer-ul taiat bucati. Lasam la fiert la foc mic.

 

Fasolea aproape fiarta si stoarsa de apa in care a fiert o adaugam in vasul cu legume aproape fierte si lasam sa mai fiarba totul impreuna, la foc mic. Adaugam sare si piper dupa gust.

Cand avem totul fiert adugam tarhonul taiat si cele doua linguri de otet si oprim focul.

Servim cu ceapa rosie!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole boabe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole uscata de post, cu marar