Ciorba de fasole boabe

de AndreaE in Ciorbe, 3 Mar 2014 | 3710 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr fasole boabe
  • 1/2 kg costita
  • 2 morcovi
  • 1 ardei
  • 1 ceapa mai mica
  • 1 cana suc de rosii
  • Sare, piper, cimbru, leustean
  • 1 lingura ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole boabe:

Fasolea am pus-o inainte cu o zi in apa. 

Am ras morcovii,  ardeiul si ceapa am tocat-o marunt,  si impreuna cu uleiul le-am calit putin. Intre timp am pus fasolea la fiert circa 15 min,  dupa care am scurs apa, si impreuna cu legumele calite , cu costita spalata si portionata, si cu apa curata am pus-o iar la fiert.

Am lasat la fiert circa 20 min apoi am adaugat sucul de rosii, am condimentat cu sare, putin piper, cimbru.  Cand fasolea a fost fiarta, si carnea de pe os a inceput sa se desprinda, am stins focul si am adaugat  leustean. 

Am servit-o cu patrunjel si ceapa rosie tocata .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole boabe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]