Ciorba de fasole noua cu scarita afumata

de Dulciuri cu Georgiana in Ciorbe, 28 Iul 2015 | 3492 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g fasole boabe
  • o scarita de porc afumata
  • o ceapa
  • un ardei
  • un morcov
  • o telina mica
  • pasta de rosii
  • cimbru,boia dulce,leustean,sare
Portii: 5
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole noua cu scarita afumata:

Spalam fasolea si o punem intr-o oala cu putina apa la fiert.Dupa ce da cateva clocote schimbam apa si o punem din nou la fiert cu apa mai multa.

Taiem scarita bucati si o punem intr-un vas cu apa.

Tocam marunt ceapa si ardeiul, morcovul se da pe razatoare.Cand fasolea este aproape fiarta adaugam legumele tocate si telina intreaga.Lasam sa mai fiarba putin apoi adaugam si scarita.Daca este nevoie mai completam cu apa.Lasam ciobita sa fiarba.Adaugam  pasta de rosii ,boiaua , cimbrul si sare daca este nevoie.Scarita afumata este cam sarata.

Lasam sa mai fiarba 15-20 minute si adaugam si leusteanul tocat.

 Servim ciorbita cu o ceapa taiata si ardei iute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole noua cu scarita afumata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Rocsi 1

29.07.2015, 20:23

Georgiana, ce m-ai nimerit cu asta

costy67 1

09.08.2015, 12:08

Foarte bună, mulțumim.

Gicuta 1

10.08.2015, 11:46

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

ieri la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

ieri la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

ieri la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole cu afumatura de porc