Ciorba de fasole teci

de -Licurici- in Ciorbe, 27 Iun 2017 | 11040 vizualizari

 

Una din ciorbele care merge perfect vara, mai ales daca este cu legume proaspete din gradina.

 

INGREDIENTE

  • 700 g teci de fasole
  • 4-5 rosii
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • radacina de telina
  • patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole teci:

Se pune apa cu sare la fiert. (3-4l, depinde cat de groasa doriti sa fie).

Intre timp, se pregatesc legumele.

Fasolea se spala, se curata de capete si se rupe in bucati mai mici.

Rosiile se curata de coaja, apoi se taie cubulete, la fel se procedeaza si cu radacina de telina.

Ceapa se toaca marunt, iar morcovii rondele subtiri.

Cand apa a fiert, se pun toate legumele, in afara de rosii.

Se lasa sa fiarba 25-30 min, apoi se adauga rosiile si se mai lasa 30 min.

Se potriveste gustul cu sare si piper.

La final, se adauga patrunjel tocat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole teci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu peste afumat