Ciorba de fasole uscata

de cristinutanicolita in Supe/Ciorbe, 14 Dec 2014 | 4319 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g fasole boabe
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 telina
  • 1 praz
  • 1 ceapa
  • piper
  • sare
  • foi de dafin
  • 1/2 zeama de varza
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole uscata:

Fasolea inmuiata o pui la fiert intr-un litru de apa;

schimbi apa o data,dupa care pui alta apa si adaugi zarzavatul taiat,foaia de dafin,piperul si sarea.

Cand fasolea este  fiarta adaugi zeama de varza fiarta separat. O mai lasi sa dea cateva clocote,dupa care presari patrunjel verde tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole uscata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole cu carnati afumati reteta traditionala romaneasca