Ciorba de iepure

de Geanina87 in Ciorbe, 13 Iun 2012 | 7652 vizualizari

 

Pentru prima data am gatit ieri ciorba de iepure si asta pentru ca m-a convins sotul...eu,recunosc ca nu prea am vrut, insa dupa aceea m-am bucurat ca a iesit foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • carne de iepure( eu am folosit coastele si maruntaiele (ficatul,inima etc)
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • telina
  • 5 rosii cherry
  • 1/2 lg de bulion
  • patrunjel
  • taitei
  • sare
  • zeama de lamaie (nu am avut bors)
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de iepure:

Mai intai spalam carnea de iepure bine-bine, o proportionam si o punem in apa la fiert. Cand da in clocot, schimbam apa, iar cand incepe iar sa fiarba spumuim bine. In momentul in care carnea este pe jumnatate fiarta, adaugam morcovul taiat rondele, telina si ceapa taiate marunt si lasam sa fiarba inca 10 minute, dupa care punem rosiile si bulionul (pt.a capata culoare). Punem sare dupa gust, apoi acrim cu zeama de lamaie sau bors. Lasam inca 3 minute pe foc, apoi adaugam taiteii, iar dupa inca 2 minute oprim focul, punem patrunjelul si capacul deasupra.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de iepure" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

mamaieelena 1

14.06.2012, 09:01

gustoasa

Geanina87 1

14.06.2012, 09:09

Roxana,chiar nu mi-a fost mila,pt. ca l-am primit de la cineva...congelat

roxanabucataras 1

14.06.2012, 20:03

buna treaba

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]