Ciorba de perisoare

de marcela1979 in Ciorbe, 23 Feb 2011 | 5161 vizualizari

 

aveam o pofta...

 

INGREDIENTE

  • carne tocata de porc 250 gr
  • 1 ceapa
  • 1 ardei kapia rosu
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 2 oua
  • 200 gr smantana
  • vegeta,piper
  • leustean,tarhon
  • 1 lingura de bors magic
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Se pune apa la fiert 4 l .Cand fierbe se adauga ceapa tocata,morcovii si patrunjelul tocat marunt si ardeiul kapia tocat marunt.Se lasa sa fiarba.Intre timp se fac perisoarele astfel:se amesteca carnea tocata cu 1 ou ,vegeta si piper.Cand zarzavatul e pe jumatate fiert se umezesc mainile cu apa si se fac perisoare care se pun in oala cu ciorba.Se lasa sa fiarba 20 de minute la foc mic.

Cand perisoarele sunt fierte se adauga vegeta si piper dupa gust.Se amesteca 1 galbenus de ou cu smantana,se adauga 2 polonice de ciorba si se amesteca aducand la temperatura ciorbei apoi se adauga in oala amestecand.Se pune bors magic,leustean si tarhon uscat dupa gust.Se mai da un clocot si se stinge focul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]