Ciorba de perisoare

de Dya Daniela Andrei in Ciorbe, 5 Apr 2011 | 7221 vizualizari

 

Una dintre preferatele mele, ciorba de perisoare.

 

INGREDIENTE

  • perisoare (2 oua,1/2 kg carne tocata, condimente: sare si piper dupa gust)
  • 1 l bors,
  • 3 linguri ulei,
  • 1 cescuta cu  orez,
  • sare/delikat dupa gust,
  • 2 linguri cu bulion de rosii,
  • radacina de telina si pastarnac,
  • 1 morcov,
  • 1 ardei capia,
  • 2 cepe,
  • leustean si patrunjel verde
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Spalam si curatam legumele, le tocam marunt si le punem la fiert, impreuna cu delikatul.

Intre timp pregatim perisoarele.Amestecam carnea impreuna cu sarea, piperul si cele doua oua. Din compozitia obtinuta formam bilute pe care le adaugam in ciorba cand legumele au fiert. Lasam pe foc cam 10 de minute.

Punem apoi bulionul, borsul si  orezul spalat in prealabil si lasam sa mai fiarba ciorba de perisoare  inca 10-15 minute impreuna.

Se presara leusteanul si patrunjelul tocate marunt dupa ce am luat ciorba de perisoare de pe foc.
Pofta buna!

Pentru cine prefera, ciorba de perisoare se poate servi adaugand in bol si smantana.

TIPS-URI

1

Ciorba de perisoare se poate prepara din orice fel de carne, vita, porc, curcan, pui.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare din piept de pui