Ciorba de perisoare

de gaby_gabytza in Ciorbe, 13 Oct 2011 | 4001 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 telina mica
  • 1 morcov
  • o cutie 450 g rosii
  • 2 cepe
  • 350 g carne tocata
  • 2 linguri orez
  • 1 felie subtire de franzela
  • 1 patrunjel
  • 500 ml bors(optional)
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Punem o oala cu 2 l de apa la fiert la foc mare si adaugam legumele curatate si taiate cubulete.

Perisoarele: inmuiem felia de paine si o sfaramam marunt si o amestecam cu carnea,orezul, 1 ceapa micuta taiata marunt, 1/4 patrunjel tocat marunt, sare, piper. Ne udam mainile si facem bilute cu diametrul de 3-4 cm. Dupa ce le-am terminat de facut le punem in oala peste legumele care ar trebui sa fie aproape fierte. Dupa ce le-am pus dam oala la foc mic. Cand sunt fierte perisoarele adaugam bors, sare, piper dupa gust si mai lasam sa fiarba 2-3 clocote, dupa care adaugam restul de patrunjel tocat si oprim focul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

brunetica 1

16.11.2011, 15:27

Mai ai cumva si pentru mine vreo portie ?

MVMih 1

16.12.2011, 16:10

Bravos Gabutza...o ciorbitza pe treaba ei...numai buna de papat

Geanina87 1

09.03.2012, 21:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu varza de Bruxelles