Ciorba de perisoare

de gaby_gabytza in Ciorbe, 13 Oct 2011 | 4292 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 telina mica
  • 1 morcov
  • o cutie 450 g rosii
  • 2 cepe
  • 350 g carne tocata
  • 2 linguri orez
  • 1 felie subtire de franzela
  • 1 patrunjel
  • 500 ml bors(optional)
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Punem o oala cu 2 l de apa la fiert la foc mare si adaugam legumele curatate si taiate cubulete.

Perisoarele: inmuiem felia de paine si o sfaramam marunt si o amestecam cu carnea,orezul, 1 ceapa micuta taiata marunt, 1/4 patrunjel tocat marunt, sare, piper. Ne udam mainile si facem bilute cu diametrul de 3-4 cm. Dupa ce le-am terminat de facut le punem in oala peste legumele care ar trebui sa fie aproape fierte. Dupa ce le-am pus dam oala la foc mic. Cand sunt fierte perisoarele adaugam bors, sare, piper dupa gust si mai lasam sa fiarba 2-3 clocote, dupa care adaugam restul de patrunjel tocat si oprim focul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu costita de porc - Reteta savuroasa si satioasa