Ciorba de perisoare

de Sim0na in Ciorbe, 15 Feb 2012 | 4808 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ptr perisoare: 
  • 200-300g carne tocata amestec porc si vita
  • orez
  • o ceapa mica
  • sare
  • piper
  • optional 1 ou
  • Ptr ciorba: 
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 pastarnac
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 ardei gras verde
  • o mana orez
  • suc de rosii
  • rosii in bulion
  • bors
  • sare
  • leustean si patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Intr-o oala se caleste ceapa, dupa care se adauga restul legumelor tocate marunt, lasandu-se sa se caleasca impreuna. Se adauga apa calduta si se lasa la fiert cca 20 min. Carnea tocata se amesteca cu sarea, piperul, orezul si ceapa tocata marunt se amesteca bine si se formeaza bilute mici.

Se adauga perisoarele in oala, si se mai lasa pe foc 20 min. Se adauga orezul, iar dupa alte 10 min, sucul de rosii. Aproape de final se adauga borsul, iar dupa cateva clocote se opreste focul si se adauga verdeata. Se poate consuma si cu smantana.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu perisoare de peste si usturoi