Ciorba de perisoare

de Alinutza80 in Ciorbe, 28 Mar 2012 | 5907 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru perisoare:
  • 500 g carne tocata(jum vita/jum porc)
  • 2 oua
  • patrunjel(eu am avut la congelator)
  • 1 ceapa
  • 1 cartof
  • sare
  • piper
  • Pentru ciorba:
  • 300 g legume pentru ciorba
  • 3-4 cartofi
  • 2 oua
  • bulion
  • 1 lingura delikat de legume
  • 1 lingura bors magic
  • leustean
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Legumele se pun la fiert impreuna cu cartofii taiati cubulete si delikat.

Carnea tocata se amesteca cu ouale, patrunjelul, cartoful dat prin razatoarea fina, ceapa taiata marunt.

Cand legumele sunt pe jumatate fierte se da focul incet si se pun perisoarele(se fac udand din cand in cand mana).

Cand perisoarele si zarzavatul sunt fierte se adauga bulionul, borsul magic si sare daca mai este nevoie.

La sfarsit dupa ce am oprit focul batem ouale, le turnam in ciorba, apoi punem leusteanul.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

ieri la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

Prajitura '' pofta ce-am poftit-o''

pe 05.10 la 17:54

Crochete italiene - Aperitivul gustos din cartofi

de RODIMUR 8

pe 04.10 la 00:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]