Ciorba de perisoare taraneasca cu zeama de varza

de Bya Ralu in Ciorbe, 8 Dec 2014 | 6914 vizualizari

 

Reteta este inspirata de la Madi!A iesit o ciobita delicioasa

 

INGREDIENTE

Pentru ciorba:

  • 1 ceapa alba
  • 1 ardei gras
  • 1 dovlecel
  • 2 morcovi
  • 2 cartofi
  • 1/2 borcan de mazare
  • 1/2 borcan de fasole pastai
  • 200 ml smantana
  • 200 ml zeama de varza
  • 2 linguri bulion
  • vegeta,piper,tarhon
  • patrunjel proaspat

Pentru perisoare:

  • 1 ou
  • 1/2 tava carne tocata de porc si vita
  • 1/2 legatura marar
  • 2 linguri de orez
  • 1 ceapa mica alba
  • sare/piper/boia dulce
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare taraneasca cu zeama de varza:

Ardeiul gras se taie cuburi,mocovul se da pe razatoarea mare,iar ceapa se toaca marunt,se pun la calit in ulei de masline,dupa care se pun la fiert in oala de ciorba.
Se prepara perisoarele cu toate ingredientele,se amesteca bine,se umezesc palmele si se formeaza perisoarele,adaugandu-se in oala peste legume.
Dupa ce sunt aproape fierte legumele si perisoarele,se adauga cartofii taiati cuburi.
Dupa 10 minute se adauga mazarea,fasolea pastai,dovlecelul taiat cuburi si zeama de varza si condimentele.
Cand e totul gata se amesteca smantana si bulionul cu zeama fierbinte,se amesteca bine si se toarna in ciorba.
Se pune patrunjel proaspat.
Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se serveste cu ardei iute si smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare taraneasca cu zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole boabe