Ciorba de porc cu os afumat

de CameliaR in Ciorbe, 8 Sep 2015 | 4618 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • os de porc afumat
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 cescuta de orez
  • bors
  • suc de rosii
  • leustean
  • patrunjel
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc cu os afumat:

Inainte de toate taiem osul de porc in mai multe bucati. Le spalam bine apoi le punem la fiert. Lasam sa fiarba aproximativ 1 ora. Intre timp tocam legumele marunt. Dupa cca 1 ora schimbam apa si continuam fierberea adaugand si legumele. Dupa ce s-au fiert legumele, adaugam orezul si amestecam din cand in cand ca sa nu se prinda.

Adaugati sare dupa gust.Dupa 5 minute punem si sucul de rosii, iar dupa cateva clocote adaugam si borsul dupa gust. La sfarsit adaugati patrunjelul si leusteanul. Eu am servit-o cu smantana. Este absolut delicioasa. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc cu os afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de porc cu taietei de casa