Ciorba de post cu varzute de Bruxelles

de Valclaudia in Mancaruri de post, 12 Mar 2016 | 3942 vizualizari

 

Mancare de post

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 2 ardei kapia rosii
  • 1 kg varzute de Bruxelles
  • cca 15 cm praz
  • 3 linguri ulei de floarea soarelui
  • 1 borcan radacinoase pentru ciorba (morcov, telina, pastarnac,patrunjel)
  • sare si piper dupa gust
  • 1 foaie de dafin
  • cca 3l apa
  • 1/2 cutie rosii pasate
  • marar, cimbru, patrunjel
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de post cu varzute de Bruxelles:

Ceapa  si ardeii se curata, se spala si se taie bucatele.

Se pun la sotat in ulei la foc mic.

Adaugam prazul taiat rondele, apoi legumele pentru ciorba din borcan.

Punem apa in oala peste legume, adaugam foaia de dafin, sare si piper dupa gust si lasam oala acoperita pana atinge punctul de pierbere.

Adaugam varzutele de Bruxelles curatate su spalate in apa rece, acoperin din nou oala si lasam sa fiarba la foc mic cca 15-20 min.

Adaugam rosiile pasate,lasam ciorba pana atinge iar punctul de fierbere,oprim focul, presaram cimbru, marar si patrunjel dupa gust apoi servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de post cu varzute de Bruxelles" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]