Ciorba de pui a la grec

de Pasiune pentru bucatarie in Ciorbe, 11 Ian 2011 | 15091 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 pulpa
  • 1 morcov
  • 1 ceapa mare
  • 2 galbenusuri
  • 200 g smantana
  • 1 ceasca de orez
  • sare,piper
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui a la grec:

Pieptul si pulpa de pui se pun la fiert intr-o oala cu sare si piper.Se lasa la fiert si se spumeaza din cand in cand.Ceapa se taie solzisori,iar morcovul cubulete.

Cand carnea este fiarta se scoate si se lasa la racit.Legumele se pun in apa in care a fiert carnea impreuna cu orezul spalat si se lasa pana se inmoaie.

Carnea se taie cubuletesi se adauga la legumele,se condimenteaza si se mai fierb impreuna 10 minute.

Galbenusurile de ou se freaca cu o lingura de lemn cu putina sare,apoi se adauga smantana si se omogenizeaza foarte bine.

In castronul in care am amestecat galbenusurile cu smantana se pune cu polonicul,in fir subtire supa,amestecand continuu.Faceti acest lucru pana ajunge aproape la aceeasi temperatura cu ciorba,apoi se toarna amestecul,in fir subtire peste supa,amestecand fara incetare.Se serveste cu patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui a la grec" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba alba de valeriana