Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de ella49 in Ciorbe, 30 Mai 2011 | 6551 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: ciorba, carne de pui, retete Ciorbe
Se spala copanele si se pun la fiert.
Se spumeaza apoi se adauga ceapa tocata si orezul.Cand s-a fiert orezul se adauga zarzavatul si ouale.
Cand s-au ridicat corcodusele la suprafata se stinge si se pune verdeata.
Pofta buna!!
de oanapl 7
de Lorra 1
de Oana 9
adry88 1
foarte interesant
ionela2682 1
Cu corcoduse verzi facea bunica...ce bune erau in ciorbita!
Panacris 1
De probat!
TRIMITE COMENTARIU
de Bucataras 6
de Retete_gustoase 1
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 15:27
la 09:33
ieri la 10:37
pe 24.11 la 20:44
pe 22.11 la 16:33
8 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
de Panacris 9
5 voturi
4 voturi
3 voturi
MotanLaOale
Panacris
oanapl
geobucataras 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
oanapl 7
1103 puncte
Panacris 9
1014 puncte
RODIMUR 8
165 puncte
Rocsi 9
133 puncte
vasimur 4
126 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de RODIMUR 8
de simona72 8
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!