Ciorba de pui cu rosii

de madi_marin in Ciorbe, 9 Iul 2010 | 21027 vizualizari

 

Mi-a facut Ela pofta cu ciorbita ei de perisoare cu rosii, dar pentru ca de curand am avut sarmalute, m-am gandit sa nu mai folosesc iar tocatura, asa ca am ales puiul. A iesit foarte buna, mai ales ca noua ne plac la nebunie ciorbitele cu bors si leustean....

 

INGREDIENTE

  • 6 aripioare
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 6 rosii mari
  • 500 ml bors
  • 100 g paste
  • 1 lingura cu pasta de tomate
  • 1 legatura de leustean
  • sare (delikat cu gust de pui)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu rosii:

Se curata aripioarele de varfuri, se spala si se pun la fiert in apa rece.

Ceapa se toaca marunt si morcovii se taie rondele. Se pun la fiert peste carnita la jumatatea fierberii ei.

Cand carnita si legumele sunt gata, se adauga rosiile curatate de coaja si taiate bucatele, borsul si pasta de tomate. Se mai fierb cam 15 minute, apoi se adauga pastele, se potriveste gustul cu sare sau delikat, apoi se stinge focul. Se pune verdeata tocata marunt si se acopera oala pana la servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

ieri la 13:19

Tartă rustică cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 11:08

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

pe 24.09 la 07:11

Chec cu Oreo și afine - Deliciu pufos și aromat

pe 23.09 la 07:49

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]