Ciorba de spanac

de Lily_Musat in Ciorbe, 25 Iun 2009 | 13398 vizualizari

 

Este o ciorbica care se face cu multe legume.Pe langa faptul ca este foarte gustoasa este si foarte bogata in vitamine.

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mare tocata
  • 1 morcov mare
  • 1 ardei capia rosu tocat
  • 4 cartofi taiati cubulete
  • o felie de telina razuita
  • 1 dovlecel
  • 1 punga de spanac (frunze)-450 gr.
  • 1 conserva de rosii decojite
  • 1 lingura de orez
  • 2 linguri sare
  • 3 litri de apa
  • 400 ml bors acru
  • 2 linguri de ulei
  • 1 legatura de leustean
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de spanac:

Dam prin rozatoare morcovul, telina, tocam ceapa, taiem rondele ardeiul, cartofii ii taiem cuburi, amestecam totul si punem in oala ulei, cam 2 linguri si punem legumele la calit pentru 2 minute.

Intre timp punem apa la fiert, iar dupa aceea punem apa peste legume in oala. Lasam sa fiarba bine pana se farama cartofii (cam 20 minute), apoi punem rosiile, sarea, orezul si spanacul.

Lasam sa fiarba 10 minute, apoi punem borsul si mai lasam 10 minute. La sfarsit punem leusteanul si oporim focul. Astupam oala cu un capac si lasam 5 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]