Ciorba de spanac cu leurda si hrisca

de Valclaudia in Ciorbe, 29 Mar 2014 | 4491 vizualizari

 

reteta de post

 

INGREDIENTE

  • 1 punga de spanac congelat
  • 1 legatura de leurda
  • 4 linguri de ulei
  • 1/2 cutie rosii pasate
  • 3 linguri pasta de ardei
  • sare si piper dupa gust
  • 1 cescuta de hrisca
  • 1 foaie de dafin
  • putin usturoi granulat
  • patrunjel verde tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de spanac cu leurda si hrisca:

Spalam leurda. Tocam marunt coditele de leurda si le calim in ulei.

Adaugam rosiile pasate, pasta de ardei, foaia de dafin, ssi piper dupa gust.

Calim cca 10 minute aceste ingrediente, adaugam 4l apa rece, punem in oala si spanacul congelat si lasam sa fiarba la foc potrivit cca 30 min.

Reducem focul, adaugam 1 cescuta de hrisca, mai lasam sa fiarba 10 minute, adaugam ustoroi granulat si patrunjel verde tocat.

Stingem focul, lasam 5-10 minute sa se intrepatrunda aromele si servim.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de spanac cu leurda si hrisca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors cu spanac