Ciorba de vacuta cu multe legume

de Panacris in Ciorbe, 15 Iun 2011 | 9210 vizualizari

 

Legumele de vara au inundat piata! M-am gandit la o ciorba/supa cu multe legume! Deoarece in familia noastra leguma cea mai dorita este "carnea", am adaugat si un pic de carnita de vacuta. Pofta buna!

 

INGREDIENTE

  • ceapa verde 4 fire
  • morcovi 2 bucati
  • telina 1 bucata mai mica
  • pastarnac 1 bucata
  • dovlecei 2 bucati
  • fasole verde 200 gr.
  • conopida 1 bucata mica
  • brocoli 1 bucata mica
  • ardei verde sau rosu 1 bucata
  • rosii 2 bucati
  • piept de vacuta  300 gr.
  • ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • leustean
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta cu multe legume:

Ceapa verde sa toaca marunt si se caleste in apa cu ulei. Carne se taie in bucatele, se adauga la ceapa. Intre timp se curata legumele si se toaca marunt. Dupa ce carnea e fiarta pe jumatate, se adauga si cubuletele de legume. S lasa la fiert cca. 30 de minute. Ciorba se asezoneaza cu sare si piper. La servire se presara patrunjel si leustean taiat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta cu multe legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de fasole galbena