Ciorba de varza proaspata cu scarita afumata

de Sidy in Ciorbe, 28 Iun 2010 | 5636 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza
  • 1 morcov
  • 250 g scarita
  • 1 ceapa
  • 2 linguri pasta de gogosari
  • marar verde
  • smantana
  • sare
  • piper
  • boia
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de varza proaspata cu scarita afumata:

Scarita se taie in bucati si se pune la fiert in apa cu putina sare.Intre timp curatam morcovul si ceapa si le taiem marunt apoi le introducem in apa in care fierbe scarita.Adaugam pasta de gofosari si marar verde, lasam sa fiarba.

Varza o taiem dupa preferinta fideluta sau patratele si o adaugam in apa in care fierbe scarita. Adaugam apa daca mai este necesar, piper si boia.Lasam sa fiarba la foc potrivit pina sunt fierte toate.

Mararul verde il tocam marunt si il adaugam la ciorba dupa ce am stins focul.

Pofta mare !

TIPS-URI

1

Ciorba se acreste dupa preferinta cu zeama de pe ardei iuti, zeama de lamaie sau otet. La servire adaugam smantana la fiecare in farfurie si servim ciorba cu ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza proaspata cu scarita afumata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Laly 1

28.06.2010, 22:22

Aici cred ca toata lumea vine dupa miros

Julie 1

29.06.2010, 09:57

mama mea ne facea asa ceva...si noi fugeam cand vedeam ce e in farfurie..... Dar acum taaare as manca o portie! Si sa stii ca dupa miros am venit!

mihaelar63 1

30.06.2010, 16:14

5 furculite , ce i-ar placea la barbatu -meu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

ieri la 08:34

Maritozzi – Chifle italiene umplute cu frisca

pe 08.04 la 17:05

Covrigi de post - Crocanti la exterior si cu miez pufos

de laura_n 7

pe 08.04 la 16:14

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorbă cu perişoare din peşte