Ciorbă de viţel cu praz

de Dana_Retetegg in Ciorbe, 16 Ian 2011 | 6985 vizualizari

 

Noi mancam cu placere ciorba de vita sau de praz, asa ca m-am gandit la o combinatie "2 in 1" si a iesit o ciorba tare gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • 200 gr carne de vitel,
  • 1 telina mica,
  • 1 morcov,
  • 1 praz ( nu foarte mare),
  • 1/2 ardei,
  • 100 gr rosii in bulion,
  • 2 lingurite de bors,
  • fidea,
  • taitei,
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbă de viţel cu praz:

Carnea am spalat-o bine si am pus-o la fiert. Am fiert-o cam 15 minute si apoi am schimbat apa.

Am pus-o la fiert cu alta apa si am adaugat treptat morcovul, telina, ardeiul si prazul.

Dupa aprox. 25 de min am pus borsul, rosiile si am potrivit de sare. Am mai lasat 20 de minute la foc potrivit, iar in ultimele 5 minute am pus fidea si taitei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă de viţel cu praz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca cu carne de vacuta