Ciorba din oase de porc cu spanac

de cristinutanicolita in Ciorbe, 16 Feb 2016 | 4711 vizualizari

 

Se face rapid si este foarte gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg oase de porc afumate
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi mari
  • 1 buc telina
  • 500 g spanac congelat
  • 2 lg suc de rosii
  • 1 lg orez
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba din oase de porc cu spanac:

Oasele de porc se spala si se pun la fiert. Se indeparteaza spuma formata si se lasa sa fiarba la foc mic.

Legumele se curata si se spala. Ceapa se taie,morcovul se da pe razatoare (sau se taie cubulete ) ,telina se taie cubulete.

Cand a fiert carnea se adauga legumele,spanacul si orezul. Dupa cca 20 min se adauga rosiile si sare daca este nevoie. Se mai lasa sa fiarba cca 10 min.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din oase de porc cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors cu mazare proaspata si ciolan afumat de porc