Ciorba radautana

de marcela1979 in Ciorbe, 14 Noi 2010 | 8227 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 morcovi mari am avut
  • 1 patrujel radacina
  • 1 telina mica sai 1/4 telina mai mare
  • 5 catei de usturoi
  • 400 gr smantana
  • 2 galbenusuri de ou
  • vegeta,piper
  • ulei
  • otet dupa gust
  • 1 ceapa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radautana:

Se spala si se pune la fiert pieptul de pui intreg,se ia spuma de pe el. Cand e fiert se scoate afara si se taie fasiute.supa se strecoara si se pune sa fiarba .Se adauga o ceapa intreaga.Zarzavatul se da prin razatoarea cu ochiuri mari si se caleste in ulei.cand ceapa e fiarta se scoate afara,se adauga zarzavatul calit si se lasa sa fiarba ,se mai adauga carnea de pui taiata,se adauga vegeta,piper.Se adauga usturoiul pisat.2 galbenusuri se amesteca cu smantana,se ia din ciorba si se aduce la aceeasi temperatura si apoi se pune in oala.se mai adauga niste otet dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radautana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

nadina73 1

14.11.2010, 18:28

nu vrea nimnei?lasa carla pap eu tot

marcela1979 1

14.11.2010, 18:35

papa nadina ca este

ExploraCuisine 1

23.03.2011, 05:06

S ieu vreau Marci

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

ieri la 22:24

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

Biscuiți brownie - Gustul delicios care te cucerește

pe 11.12 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]