Ciorba taraneasca

de nadina73 in Ciorbe, 25 Iun 2010 | 9576 vizualizari

 

este o ciorba foarte buna care ne place tare mult

 

INGREDIENTE

  • 600 g ceafa de porc
  • 2-3 morcovi
  • 1 bucata de telina
  • radacina de patrunjel
  • 1 cartof
  • 5-6 linguri de mazare boabe
  • 1 litru de bors de casa
  • ardei rosu
  • ardei verde
  • sare
  • 1 ceapa
  • rosii in bulion 1/2 cutie mare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca:

Se taie ceafa bucatele si se pune la fiert in apa cu sare si ceapa intreaga,se spumeaza din cand in cand apoi se pun zarzavaturile.

Zarzavaturile se curata si se taie cubulete (morcovul,telina,patrunjelul,ardeiul) se calesc 3-4 minute apoi se pun in oala peste carne se lasa sa fiarba 20-25 minute. Se pune cartoful curatat si taiat cubulete, mazarea si se lasa sa mai fiarba impreuna 10 minute. Se pun rosiile in bulion taiate si ele in 3-4 si borsul.

Se mai pune sare daca e cazul sau daca doriti mai acra se mai poate acri cu putina sare de lamaie,este o ciorba fantastic de buna.

Se serveste cu ardei iute sau cine vrea cu smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

Prăjitura cu pere și cacao - Delicioasă și pufoasă

pe 01.11 la 10:09

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]