Ciorba taraneasca

de nadina73 in Ciorbe, 25 Iun 2010 | 8946 vizualizari

 

este o ciorba foarte buna care ne place tare mult

 

INGREDIENTE

  • 600 g ceafa de porc
  • 2-3 morcovi
  • 1 bucata de telina
  • radacina de patrunjel
  • 1 cartof
  • 5-6 linguri de mazare boabe
  • 1 litru de bors de casa
  • ardei rosu
  • ardei verde
  • sare
  • 1 ceapa
  • rosii in bulion 1/2 cutie mare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca:

Se taie ceafa bucatele si se pune la fiert in apa cu sare si ceapa intreaga,se spumeaza din cand in cand apoi se pun zarzavaturile.

Zarzavaturile se curata si se taie cubulete (morcovul,telina,patrunjelul,ardeiul) se calesc 3-4 minute apoi se pun in oala peste carne se lasa sa fiarba 20-25 minute. Se pune cartoful curatat si taiat cubulete, mazarea si se lasa sa mai fiarba impreuna 10 minute. Se pun rosiile in bulion taiate si ele in 3-4 si borsul.

Se mai pune sare daca e cazul sau daca doriti mai acra se mai poate acri cu putina sare de lamaie,este o ciorba fantastic de buna.

Se serveste cu ardei iute sau cine vrea cu smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu legume si carne de curcan