Ciorbita cu perisoare de curcan

de jolygina in Ciorbe, 20 Mai 2011 | 4727 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata de curcan
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • o telina potrivita
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • 2 linguri bulion
  • un ou
  • o cana de orez(100g)
  • un ardei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita cu perisoare de curcan:

Curatam legumele si le tocam marunt ,dupa care le punem sa fiarba in oala

Dupa circa 30 -45 de minute cand sunt aproape fierte pregatim carnea de curcan in felul urmator: adaugam peste ea 2 linguri de orez, o jumatate de ceapa, putin delicat si piper. Le amestecam bine, iar la sfarsit adaugam un ou pentru a le lega mai bine

Cand s-au amestecat bine formam bilute cu mana umeda si le punem usor in supa de legume, dupa care adaugam orezul ramas. Potrivim dupa gustul fiecarei gospodine cu sare si piper si lasam sa fiarba cam 15 -20 de minute. Cand perisoarele s-au ridicat la suprafata sunt gata. Adaugam si bulionul iar cand am oprit focul adaugam si patrunjeleul tocat marunt.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita cu perisoare de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de ciuperci Champignon reteta rapida si gustoasa