Ciulama de pui

de Lau in Pui, 20 Mai 2011 | 5268 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 foaie de dafin
  • sare
  • 3 catei usturoi
  • ulei
  • 500 g smantana
  • 2 oua
  • 50 g faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui:

Se pune la fiert pieptul spalat in prealabil, intr-o oala cu apa si sare, sa nu depasaseasca mai mult de 2 degete apa deasupra carnii. Se adauga ceapa, morcovul curatat, foaia de dafin. Se spumeaza de cate ori este nevoie.

Separat se amesteca ouale cu faina, smantana si un varf de sare. Cand este fiarta carnea se scoate impreuna cu ceapa, morcovul si foaia de dafin. Se adauga smantana in oala si se amesteca din cand in cand.

Carnea se taie bucati si se prajeste. Se adauga peste smantana, se adauga si usturoiul pisat si se mai lasa sa fiarba impreuna 5 minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

Miha 1

13.03.2012, 10:42

Inainte de a adauga faina in cratita amestec-o cu smantana. Amesteci bine, pana se uniformizeaza, apoi adaugi in cratita, amestecand continuu.

aziz 1

13.03.2012, 10:49

o alta idee poti amesteca faina cu putina apa rece iar in timp ce o torni in tigaie amesteci cu telul repede asa va iesi ca o crema ...

Lau 1

13.03.2012, 11:04

multumesc ca ati raspuns si voi,iam trimis un mesaj pe privat si iam explicat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pachetele cu piept de pui