Ciulama de pui

de Bucataras in Pui, 12 Iun 2015 | 16713 vizualizari

 

O reteta de ciulama de pui usor de preparat

 

INGREDIENTE

  •  1/2 pui - puiul fericit Agricola
  • 2 morcovi
  • o telina mica
  • o ceapa
  • 6-8 ciuperci
  • 25 grame unt
  • o lingura faina
  • o frunza dafin
  • sare, piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui:

Transam puiul si-l punem la fiert intr-un litru si jumatate de apa. Intre timp curatam si taiem legumele. Dupa ce luam spuma de la carne adaugam legumele in supa, dam un praf de sare si le lasam la fiert.

Dupa ce se fierbe, scoatem carnea pe o farfurie.

In tigaia incinsa punem untul sa se topeasca, adaugam ciupercile, iar cind sint fripte le scoatem intr-un bol.

Mai adaugam un cub de unt in tigaie, apoi faina si cite putin din zeama de supa si amestecam pina obtinem un sos omogen.

Condimentam cu sare, piper si o frunza de dafin, apoi adaugam ciupercile si carnea de pui. Dupa doua clocote oprim focul.

Presaram marar proaspat tocat si servim cu mamaliga!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitzele crocante