Ciulama de pui cu ciuperci si smantana

de Pasiune pentru bucatarie in Pui, 29 Mai 2011 | 8366 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 3 ciuperci
  • 200 g smantana
  • 2 linguri faina
  • Sare,piper
  • Patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui cu ciuperci si smantana:

Pieptul de pui se taie cubulete si se rumeneste in 2-3 linguri ulei, apoi se adauga ceapa tocata marunt si ardeiul tocat cubulete si se calesc 5-10 minute,apoi se adauga ciupercile taiate felii. Se mai lasa pe foc pana se inmoaie putin ciupercile,apoi se adauga faina,se rumeneste si se stinge cu o cana de apa.

Se fierbe 20-25 minute, iar la sfarsit se adauga smantana amestecata cu putin sos cald pentru a nu se taia. Se condimenteaza dupa gust.

Se serveste simpla sau alaturi de paste fierte”al dante”. Se asezoneaza cu patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui cu ciuperci si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Puiul imparatesei