Ciuperci calite cu ardei kapia

de Valclaudia in Mancaruri de post, 13 Dec 2015 | 6371 vizualizari

 

Mancare de post

 

INGREDIENTE

  • 250 gr. ciuperci champinion
  • 1 ardei kapia rosu
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare de Himalaya dupa gust
  • mix din boabe de piper
  • patrunjel verde proaspat tocat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci calite cu ardei kapia:

Ciupercile se curata, se spala si se taie felii.

Ardeiul kapia se spala, se taie rondele, indepartand cotorul si semintele.

Punem intr-o craticioara uleiul, ciupercile feliate si rondelele de ardei, adaugam dupa gust sare de Himalaya si mix din boabe de piper, le calim la foc iute pana scade apa lasata de ciuperci si incep sa se prajeasca in ulei.

Dam craticioara deoparte, presaram patrunjel verde proaspat tocat si servim.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

ar fi mers de minune cu mamaliguta dar n-a mai fost timp....

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci calite cu ardei kapia" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu spanac (de post)