Ciuperci cu Cabanosi la Cuptor

de Valyvalentyna in Aperitive / Garnituri, 26 Mai 2014 | 4546 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua,
  • 250 gr ciuperci,
  • 3-4 cabanosi,
  • 1 legatura marar,
  • 1 pahar de lapte,
  • 1 lingura smintina,
  • 200 gr specialitate{brinza},
  • 3 linguri faina,
  • 3-4 rosii potrivite,
  • cateva fire de ceapa verde,
  • usturoi granule.
  • piper alb,
  • sare,
  • 3 linguri de ulei,
  • unt pt. uns tava.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu Cabanosi la Cuptor:

Curatam ciupercile apoi le spalam si le tocam, la fel tocam si ceapa verde, mararul, rosiile. Taiem cabanosii iar brinza o afarmam cu furculita, intr-un vas batem ouale ca pt. omleta adaugam laptele, smintina, mararul si ceapa tocate, uleiul. Le amestecam bine. Separat in alt vas punem faina, ciupercile si brinza, omogenizam bine apoi turnam restul ingrendientelor si potrivim de sare, usturoi si piper. Se baga la cuptorul preincalzit la 180 de grade lasam 40-45 min pina se rumeneste frumos.

Pofta buna!!

TIPS-URI

1

Se serveste cu rosii si castraveti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu Cabanosi la Cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute pariziene - a la Giada