Ciuperci cu carnaciori la cuptor

de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 21 Ian 2010 | 5478 vizualizari

 

lansez o provocare bucatarasilor !!! reteta este perfectibila si necesita imbunatatiri . voi cum ati prepara-o ?!!!

 

INGREDIENTE

  • 12 ciuperci champignon
  • 12 carnaciori de bere
  • 150 gr branza burduf
  • 100 cas mozzarella
  • 50 ml ulei masline
  • sare
  • piper
  • 2 rosii
  • i ardei verde
  • patrunjel frunze
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu carnaciori la cuptor:

  1. ciupercile se spala, se sareaza si se pipareaza .
  2. in fiecare palarie se pune putina branza de burduf [ atat cat sa faca priza cu carnaciorul ] , carnaciorul de bere crestat   in patru in varf cu o bucatica de mozzarella .
  3. se pun intr-o tava teflonata , se stropesc cu ulei de masline si se dau la cuptor  20 min , temperatura ridicata .
  4. serviti preparatul pe un platou decorat cu rosii , ardei si frunze de patrunjel .

TIPS-URI

1

ar merge si cu mujdei !!!

2

de ce s-au inegrit ciupercile ? lamaia le-ar face prea elastice ?

3

alegeti ciuperci cu palaria mai mare .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu carnaciori la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

mihaelar63 1

22.01.2010, 21:03

au fost foarte apreciate , usoare si gustoase , se pare ca am facut prea putine

madi_marin 1

22.01.2010, 22:45

super bine arata

mihaelar63 1

22.01.2010, 22:50

multumesc .
ce frumoasa poza ti-ai pus , cesa zic tinerete , vara , flori ....:

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Guguluf de carne si ciuperci, imbracat in bacon