Ciuperci si dovlecei pane

de -tony- in Mancaruri de legume, 21 Ian 2013 | 7034 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 l bere
  • faina alba
  • 6-8 ciuperci
  • 1 dovlecel
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci si dovlecei pane:

Berea se pune la congelator si se lasa pina aproape ingheata(asa nu va face spuma cind pregatim compozitia).Se pune bere intr-un castron si se adauga faina,amestecind cu telul pina obtinem un aluat asemanator unei smintini groase.Adaugam sare si piper dupa gust.

Ciupercile le curatam,le taiem piciorusele si partea rasucita catre picior ptr a obtine o suprafata dreapta.Se presara sare in interiorul ciupercii si se pune cu gura in jos.Se lasa pentru 5-10 minute pentru a lasa apa din ele.

Se taie dovlecelul in felii cit mai lungi,se presara sare peste si se lasa se se scurga de apa.

Intr-o tigaie incingem ulei circa 1 cm jumatate ,cind acesta este incins incepem sa dam ciupercile si dovleceii prin aluat .Prajim pe o parte pe alta circa 2 minute pe fiecare parte.

Se servesc calde.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci si dovlecei pane" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (21)

Rocsi 1

21.01.2013, 20:15

Foarte gustoase

Bunica 1

21.01.2013, 20:30

Astea da .Trimite si la mine cateva din fiecare!

elucubratiiculinare 1

21.01.2013, 22:44

poza e de milioane si sigur si ce e in ea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]