Ciuperci Umplute

de nico15 in Aperitive / Garnituri, 9 Apr 2013 | 4618 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 ciuperci albe, mari
  • 100 g muguri de pin
  • 75 g de fulgi de migdale
  • 2 fire de ceapa verde
  • 3 catei de usturoi
  • Pesmet panko
  • 2 linguri de ulei
  • Patrunjel
  • Sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci Umplute:

Ciupercile(palariile) se curata de coaja, se scot piciorusele se curata si se toaca marunt.

Taiem ceapa verde si usturoiul fasiute si il adaugam peste, maruntim mugurii de pin si fulgii de migdale si ii adaugam peste restul compozitiei, Punem  cele doua linguri de ulei si o lingura de pesmet japonez, saram si piperam. Daca mai trebuie pesmet adaugam suplimentar. Luam o tava de cuptor, punem putin ulei tapetam cu  hartie de copt si asezam  ciupercile, ulei de masline putin deasupra ciupercilor si dam la cuptor pentru aproximativ 35-40 de minute.

Decoram si servim ca in imaginile alaturate.

Pofta Buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci Umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

ionela2682 1

10.04.2013, 09:02

Deliciosenii!!!

Sim0na 1

10.04.2013, 14:18

In varianta asta n-am mancat niciodata..

nico15 1

11.04.2013, 21:37

Pofta Buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute pariziene - a la Giada