Ciuperci umplute la cuptor

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 27 Feb 2014 | 12652 vizualizari

 

Cine refuza niste ciupercute cu de toate ?

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ciuperci champignon
  • 200 gr sunca Praga
  • 200 gr cascaval afumat
  • 1 kapia rosu
  • codite de ceapa verde
  • 2 oua
  • 1 lingura faina alba
  • fulgi chili
  • ierburi de provence
  • ulei de masline
  • frunzulite de telina
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute la cuptor:

Ciupercile se spala si se zvanta,se sareaza, se aseaza in tava cu folie de copt

Sunca , ardeiul si cascavalul se taie patrate/ cubulete .

Ouale se bat cu sare , faina alba ,ceapa verde tocata, fulgii de chili si ierburile aromate .

In fiecare ciuperca se repartizeaza cas, sunca ardei si putina compozitie cu ou .Stropiti cu putin ou .

Se dau la cuptor 10-15 min . pana ciupercile sunt patrunse si casul incepe sa se rumeneasca .

Seviti ciupercile ca aperitiv , cald sau rece .

Se pot servi si cu garnitura de orez .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu branza topita si cabanos