Ciuperci umplute, la cuptor

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 11 Oct 2016 | 6752 vizualizari

 

Am plecat sa iau apa minerala si ''am cules ciumperci''....ca mi-a venit asa o pofta si cu pofta nu te joci, ori o pui in cui, ori ti-o satisfaci...cum nu mai am cuie, mi-am satisfacut-o....

 

INGREDIENTE

  • 8 ciuperci cu palaria mai mare
  • 80 g ceafa afumata, feliute foarte subtirele
  • cca 100 g cascaval
  • 2 oua mici
  • 2 cepe de apa, mici
  • sare
  • piper
  • marar tocat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute, la cuptor:

Mai intai am curatat ciupercile , apoi am taiat coditele in cubulete mici. Am curatat ceapa si am taiat-o marunt, apoi impreuna cu coditele de ciuperci le-am pus la calit cca 5 min, le-am scos cu un spumar si le-am adaugat peste oul batut bine, amestecat cu cca 60 g cascaval razuit, am omogenizat totul, am potrivit de sare si piper si am adaugat marar tocat. Am asezat palariile intr-un vas de yena, apoi am format ca un cuibulet din feli de ceafa afumata, in mijloc am pus compozitia pregatita, deasupra am asezat o feliuta de cascaval, am picurat cativa stropi de ulei si o cescuta de apa, pe langa ciuperci. Am dat vasul la cuptorul preicalzit, la foc mediu pentru cca 25-30 min. Dupa ce s-au rumenit bine, le-am scos pe o farfurie am presarat cascaval ras si le-am mancat, ca doar v-am spus ca nu mai aveam cuie sa-mi pun pofta-n cui.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu piept de pui si gogosar