Ador clatitele de orice fel si incerc intotdeauna combinatii noi.Acum am facut clatite cu piept de pui si sos bechamel.
Pt. clatite ai nevoie de:
Pt.umplutura ai nevoie de:
Pt. sosul bechamel ai nevoie de:
Cascaval pt gratinat.
La clatite se omogenizeaza oul cu laptele si cu faina si se adauga sarea si piperul.Se fac clatitele si se lasa deoparte.
La umplutura se calesc ceapa cu usturoiul in uleiul incins impreuna cu foaia de dafin.Apoi se adauga baconul si carnatul tocat si se mai lasa 3 min.Se pune si pieptul de pui si se mai lasa 5 min.
La sosul bechmel se topeste margarina si se incorporeaza treptat faina.Apoi cate putin se adauga laptele,vinul,zeama de lamaie si ultima data sarea,piperul si usturoiul praf.Se amesteca sosul cu preparatul de pui si se vor umple clatitele si se dau la cuptor intr-o tava unsa cu cascaval deasupra 5-7 minute in cuptorul incins.Se poate servi cu salata chinezeasca.